ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕ ΔΥΟΔΙΚΟ LASER

Η φωτοανάπλαση γίνεται με το laser ADL με στόχο τη σύσφιξη και την αναζωογόνηση του δερματικού ιστού.Αυτό επιφέρεται κατόπιν εφαρμογής στο δέρμα υπέρυθρης ακτινοβολίας που θερμαίνει τον ιστό κάτω απο την επιδερμίδα ,διεγείροντας τους ινοβλάστες για να παράξουν νέο κολλαγόνο.

Η φωτοανάπλαση που επιτυγχανεται με την αύξηση της θερμότητας κάτω από την επιφάνεια του δέρματος με την εκπομπή υπέρυθρης ακτινοβολιας ,είναι εντελώς ασφαλής και ανώδυνη γιατί εκπέμπεται με μικροπαλμούς ετσι ώστε να συσσωρεύεται στο επιθυμητό σημείο χωρίς να επηρεάζει την εξωτερική επιφάνεια του δέρματος.

Το ψυκτικό σύστημα που φέρει την κεφαλή εξουδετερώνει την αίσθηση της θερμότητας που εκπέμπεται μέσω της υπερυθρης ακτινοβολίας έτσι ώστε να μην προκαλεί καμία δυσφορία.

Η φωτοανάπλαση είναι ένας κύριος τρόπος ανανέωσης και σύσφιξης του δέρματος η ελεγψόμενη θερμική βλάβη που προκαλεί ενεργοποιεί την φυσική διαδικασία ανάπλασης και παραγωγής νέου κολλαγόνου και σωστής λειτουργείας των ινοβλαστών που αδρανεί με το πέρασμα των χρόνων.Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου συστήματος που χρησιμοποιούμε είναι πως δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας γιατί δεν κάνει εξωτερικό έγκαυμα.

Ενδείκνυται για όλα τα σημεία του σώματος  και του προσώπου ,ανδρών και γυναικών.Δεν περιορίζεται η εφαρμογή του μόνο τους χειμερινούς μήνες όπως των περισσοτέρων φωτοαναπλάσεων.