Μια μέθοδος που χρησιμοποιεί μηχάνημα (Double Star SRF ) κατα την οποία υπέρηχοι και μονοπολική ραδιοσυχνότητα διεισδύουν στο δέρμα και στους υποκείμενους ιστούς με στόχο την λιποδιάλυση και τη σύσφιξη ταυτόχρονα .Είναι η μοναδική μέθοδος που κάνει ταυτόχρονη λιποδιάλυση και σύσφιξη

Με τη διοχεύτευση υπερήχων και μονοπολικής ραδιοσυχνότητας-είναι το μοναδικό είδος RF που μπορεί να διεισδύσει σε βάθος μεγαλύτερο απο 4mm-αυξάνουμε την θερμότητα στο χωρίο και κάτω απο αυτό ωστε να επιτευχθεί λιποδιάλυση και σύσφιξη.Διαθέτει δύο κεφαλές, ειδικα σχεδιασμενες, μία για προσωπο και μία για σώμα, οι οποίες διαθέτουν οθόνες και αισθητήρες για τον έλεγχο της θερμοκρασίας που αναπτύσσεται σε πραγματικό χρόνο (επιθυμητή θερμοκρασία 40C-42C).Διαθέτει ειδικά προγράμματα για θεραπείες προσώπου-σώματος. Χρειάζεται μικρό αριθμό συνεδριών για την επίτευξη του στόχου (ανάλογα με την περίπτωση).

Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος εγγυάται εντυπωσιακά αποτελέσματα:

Στη διαμόρφωση του σώματος ,καταπολεμώντας το τοπικό πάχος και την χαλάρωση.

Στην κυτταρίτιδα επιδρώντας στο επιφανειακά παγιδευμένο λίπος και διεγείροντας το θερμικά βελτιώνεται η τοπική κυκλοφορία ,η ινώδης κατάσταση του ιστού και μειώνεται αισθητά η όψη φλούδας πορτοκαλιού.

Στο πρόσωπο απαλύνοντας και εξαλείφοντας ριτύδες βελτιώνοντας το περίγραμμα ,συσφίγγοντας και αναζωογονώντας το δέρμα

Αντρες-γυναίκες,πρόσωπο και σώμα.

Με την ειδική κεφαλή που διαθέτει για το πρόσωπο και τα ανάλογα προγράμματα-πρωτόκολλα που διαθέτει δίνει λύσεις σε περιοχές όπως μέτωπο,βλέφαρα ,ζυγωματικά,παρειές,λαιμό και ντεκολτέ.Με αντίστοιχη κεφαλή και προγράμματα για το σώμα εφαρμόζονται σε κοιλία,πλάτη,πλαινά μέσης ,γλουτούς,μοιρούς ,μπράτσα κλπ. καθώς και για τη γυναικομαστία στους άντρες με άριστα αποτελέσματα.

Εξαιρετικά αποτελέσματα στην καταπολέμιση της κυτταρίτιδας

 

 

Ο χρόνος της θεραπείας εξαρτάται απο την περιοχή εφαρμογής και κυμαίνεται απο μισή εώς μιάμιση ώρα.

Χρειάζεται μικρό αριθμό θεραπειών.Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία.Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας